فارس استیل » قیمت لوله های درز دار » قیمت لوله گالوانیزه
قیمت لوله گالوانیزه

قیمت لوله گالوانیزه

GALVANIZED PIPES

لوله گالوانیزه یا لوله آهنی سفید به دلیل آبکاری شدن با فلز روی(Zn) مقاومت بالایی در برابر زنگ زدگی، خوردگی و اسید ها دارند، به همین دلیل یکی از پر کاربرد ترین لوله ها در صنعت هستند. این لوله ها به علت استحکام و عمر بالا در انتقال سیالات در صنایع کشاورزی و منازل کاربرد دارند. لوله های گالوانیزه به سه نوع سبک، متوسط، سنگین و به دو صورت گرم و سرد تولید می شوند. در پایین میتوانید قیمت لوله گالوانیزه مشاهده کنید.

فارس استیل

کارشناس فروش
بخش لوله و شیرآلات

لوله گالوانیزه تست آب

کدنامضخامت(میلی متر)سایز(اینچ)استانداردمحل بارگیریواحد فروشقیمت
لوله گالوانیزه سایز "1/2 تست آب2"1/2تست آبکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "3/4 تست آب2"3/4تست آبکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "1 تست آب2"1تست آبکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "1/2 تست آب2.5"1/2تست آبکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "3/4 تست آب2.5"3/4تست آبکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "1 تست آب2.5"1تست آبکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "1/2 1 تست آب2.5"1/2 1تست آبکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "1/4 1 تست آب2.5"1/4 1تست آبکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "2 تست آب2.5"2تست آبکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "1 تست آب3"1تست آبکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "1/2 1 تست آب3"1/2 1تست آبکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "1/4 1 تست آب3"1/4 1تست آبکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "2 تست آب3"2تست آبکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "1/2 2 تست آب3"1/2 2تست آبکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "3 تست آب3"3تست آبکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "4 تست آب3"4تست آبکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید

لوله گالوانیزه صنعتی

کدنامضخامت(میلی متر)سایز(اینچ)استانداردمحل بارگیریواحد فروشقیمت
لوله گالوانیزه سایز "1/2 صنعتی2"1/2صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "3/4 صنعتی2"3/4صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "1 صنعتی2"1صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "1/2 1 صنعتی2"1/2 1صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "1/4 1 صنعتی2"1/4 1صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "2 صنعتی2"2صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "1/2 2 صنعتی2"1/2 2صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "3 صنعتی2"3صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "4 صنعتی2"4صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "1/2 صنعتی2.5"1/2صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "3/4 صنعتی2.5"3/4صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "1 صنعتی2.5"1صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "1/2 1 صنعتی2.5"1/2 1صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "1/4 1 صنعتی2.5"1/4 1صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "2 صنعتی2.5"2صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "1/2 2 صنعتی2.5"1/2 2صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "3 صنعتی2.5"3صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "4 صنعتی2.5"4صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "1/2 1 صنعتی3"1/2 1صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "2 صنعتی3"2صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "1/2 2 صنعتی3"1/2 2صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "3 صنعتی3"3صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله گالوانیزه سایز "4 صنعتی3"4صنعتیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید

لوله گالوانیزه و تاریخچه آن چیست؟

شاید تا به حال کلمه لوله گالوانیزه به گوشتان خورده باشد و بخواهید بدانید گالوانیزه به چه معناست و لوله گالوانیزه چه کاربردهایی دارد؟ لوله گالوانیزه (Galvanized Pipe) از دو کلمه لوله و گالوانیزه تشکیل شده است. لوله (Pipe) میله یا استوانه ی توخالی، بلند و دوسر باز با سطح مقطع دایره ای است که از آن جهت انتقال سیالات از یک مکان به یک مکان دیگر استفاده می شود. گالوانیزه کردن یا گالوانیزاسیون به روشی گفته می شود که برای جلوگیری از خوردگی و زنگ زدگی، یک لایه محافظ فلز روی (Zn) بر روی فلز کشیده می شود. کلمه گالوانیزه از اسم دانشمند ایتالیایی، لوئیجی گالوانی گرفته شده است. قدیمی ترین مورد مشاهده شده در مورد گالوانیزه کردن فلزات به زره های هندی گالوانیزه شده توسط اروپاییان در قرن هفدهم میلادی باز می گردد که می توان نمونه های آن ها را در موزه سلطنتی زره مشاهده کرد. ابتدایی ترین مورد استفاده از واژه گالوانیزه مربوط به قرن نوزدهم است که در یک مقاله تحقیقاتی پزشکی از آن استفاده شد.

انواع لوله گالوانیزه

رایج ترین روش دسته بندی لوله های گالوانیزه، دسته بندی آن ها به لوله گالوانیزه گرم و لوله گالوانیزه سرد است.

متداول ترین روش گالوانیزه، گالوانیزه کردن به روش گرم است. در این روش لوله ها، در روی (Zn) داغ فروبرده می شوند تا با قرار گرفتن یک لایه ضخیم فلز روی، در برابر زنگ زدگی و خوردگی مقاوم شوند. به طور معمول روش گالوانیزه گرم از استحکام فلز کم نمی کند به جز زمانی که فلز مورداستفاده فلز سخت باشد زیرا هیدروژن در این مواقع می تواند باعث بروز مشکلاتی شود. محافظت ایجادشده از طریق گالوانیزه برای فلزاتی که به طور مداوم تحت تأثیر مواد خورنده مانند اسیدها و یا مورد استفاده در فضاهای باز هستند، کافی نیست و باید از فلزهای مقاوم تر در برابر مواد خورنده مانند استیل ضدزنگ یا استنلس استیل استفاده کرد. سایز کریستال یا دانه های استفاده شده در روکش گالوانیزه متغیر است و به زمانی که گالوانیزه گرم، سرد می شود، بستگی دارد. مشاهده و احساس کردن این دانه های کریستالی در اکثر مواقع با چشم غیرمسلح غیرممکن است، در اصل این دانه ها وجود دارند ولی به علت تراکم بالا و به هم چسبیدگی قابل لمس و دیدن نیستند. امروزه برخی از پیچ و مهره ها هم به صورت گالوانیزه استفاده می شوند. در پیچ و مهره های سایزهای کوچک تر از 3.8، وجود یک لایه گالوانیزه گرم باعث از بین رزوه ها و کاهش مقاومت آن ها می شود. درنتیجه بهترین جایگزین پیچ و مهره های گالوانیزه شده، مهره ها و پیچ های استنلس استیل یا تیتانیوم است.

روش گالوانیزه سرد یکی دیگر از روش های گالوانیزه کردن، لوله گالوانیزه است. در این روش لوله ها درون محلول آبی نمک های روی قرار می گیرند سپس از طریق فرآیند الکترولیز، لوله گالوانیزه تولید می شود. در این روش ضخامت فلز روی قرارگرفته بر لوله ها از ضخامت روش گالوانیزه گرم کمتر است. لوله های گالوانیزه سرد معمولاً در مصارف خانگی استفاده می شوند.

لایه روی هنگامی که در برابر اکسیژن قرار می گیرد دچار پوسیدگی یا زنگ زدگی می شود و با تولید اکسید روی، اجازه ی رسیدن اکسیژن به لایه های زیرین را نمی دهد. معمولاً در صنعت برای نتیجه بهتر مقداری کروم به فلز روی اضافه می شود. هرچند گالوانیزه کردن باعث دیرتر خورده شدن و ایجاد تأخیر در زنگ زدگی فلزات می گردد، با این حال، قرار گرفتن در شرایط آب و هوایی متفاوت، اسیدها و محیط های اسیدی باعث زنگ زدگی و خوردگی آن ها در طولانی مدت می شود. محیط های دریایی و شور هم باعث خورده شدن و زنگ زدگی فلزهای گالوانیزه می گردند. در این محیط ها جریان مغناطیسی آب دریا باعث خوردگی از طریق تبدیل کردن روی جامد به «کلرید روی» می گردد که به سادگی شسته می شود و از بین می رود. به عنوان مثال این مورد در بدنه خودروهای گالوانیزه شده، قابل ملاحظه است، در مکان ها و جاده های سرد به خاطر استفاده نمک در جاده ها برای جلوگیری از یخ زدگی، بدنه خودروها به نسبت محیط های گرمی که بر روی جاده ها از نمک استفاده نمی کنند، زودتر دچار زنگ زدگی می شوند و از بین می روند، هرچند باز هم ماندگاری و مقاومت آن ها از فلزات بدون گالوانیزه بیشتر است. در صورت مناسب بودن محیط، نبودن عوامل مخرب خارجی و استفاده از روش های محافظتی دیگر مانند رنگ زدن و پوشش های محافظ، فلزات گالوانیزه شده می‌توانند تا 100 سال بدون زنگ زدگی و به دور از پوسیدگی سالم بمانند.

کاربردهای لوله گالوانیزه

بیشترین مورد استفاده از فلزات گالوانیزه شده در ساختمان ها و ساختارهای فلزی است. مقدار زیادی از فلزات به صورت سالانه در جهان گالوانیزه می گردد. در شهرهای بزرگِ کشورهای پیشرفته، چندین کارخانه گالوانیزه کردن وجود دارد و سالانه فلزات بسیاری جهت ایجاد محافظت بیشتر در آن ها گالوانیزه می گردد. این اقلام فلزی بیشتر شامل قطعات و میز و صندلی های مورد استفاده در خیابان و فضاهای باز، اسکلت ساختمان ها، بالکن ها، راه پله ها، نردبان ها و … است. همچنین فلزات با پوشش گالوانیزه گرم به عنوان ماده اصلی جهت ساختار اصلی ساختمان های فلزی هستند.

در اوایل قرن بیستم لوله های گالوانیزه جایگزین لوله های فلزی و یا سربی در لوله کشی های آب شدند. به طور معمول لوله گالوانیزه از داخل به سمت بیرون دچار زنگ زدگی می شود که به وجود آمدن یک لایه از زنگ زدگی در داخل لوله گالوانیزه باعث به وجود آمدن مشکلاتی در فشار آب و درنهایت قطعی جریان آب می گردد. لایه های زنگ زدگی می‌ توانند در اثر جریان آب کنده شده و باعث به وجود آمدن ناخالصی های قابل مشاهده و همچنین طعم نامطبوع فلزی در آب، گردند.

عمر متوسطه لوله گالوانیزه در صنعت آب ۷۰ سال است ولی این مدت می تواند بر اساس شرایط محیطی و خالصی های آب متغیر باشد. ماندگاری لوله های گالوانیزه همچنین می تواند به ضخامت لایه روی به کاررفته در گالوانیزه کردن یا همچنین گالوانیزه شدن داخل و بیرون لوله ها یا فقط بیرون لوله ها، بستگی داشته باشد.

از زمان جنگ جهانی دوم لوله های پلاستیکی و یا مسی، جایگزین لوله های گالوانیزه جهت استفاده برای آب آشامیدنی داخل ساختمان ها شدند ولی لوله‌های گالوانیزه همچنان برای محیط های خارجی که به مقاومت زیاد احتیاج دارند استفاده می شوند و همین امر باعث رواج این نظریه که کیفیت آب های داخل محیط های مسکونی و اداری، کیفیت بالاتری نسبت به محیط های عمومی و روباز دارند، شده است. هرچند ناخالصی های موجود در این آب ها (مانند ذرات آهن، روی و کلسیم) بدون ضرر است.

از کاربردهای دیگر لوله گالوانیزه می توان به استفاده در سازه های فلزی، استفاده در دکل های مخابراتی، محافظت از کابل های برق و شبکه، انتقال آب در صنایع کشاورزی، حصار کشی مناطق مختلف زمین و تخلیه فاضلاب، اشاره کرد.

ویژگی های لوله های گالوانیزه

لوله های گالوانیزه به طول 6 متر در بازار خرید فروش می شوند. ابتدا و انتهای این لوله ها پس از تولید رزوه می شوند زیرا عملیات جوشکاری بر روی آن ها باعث تولید گازهای سمی می شود.

قیمت لوله گالوانیزه بر اساس پارامترهایی مشخص می شود. قیمت لوله گالوانیزه به عواملی چون قیمت لوله خام، روی و هزینه های کارگاهی وابسته است

لوله گالوانیزه به دو صورت شاخه ای و وزنی فروخته می شوند. لوله گالوانیزه سپنتا و لوله گالوانیزه ساوه معروف ترین برندهای ساخت لوله گالوانیزه هستند.

مراحل درخواست سفارش

 می توانید با توجه لیست خرید خود، با کارشناسان فروش فارس استیل تماس گرفته و مطابق آخرین قیمت بازار، قیمت تجهیزات مورد نیاز خود را بگیرید. سپس اقدام به ثبت سفارش خود کنید. دریافت فاکتور رسمی و بازرسی محصول جز خدمات اصلی شرکت فارس استیل محسوب می شود. در نهایت سفارش خود را در محل مورد نظر تحویل بگیرید.

برخی از مشتریان ما