فارس استیل » قیمت لوله های درز دار » قیمت لوله اسپیرال
قیمت لوله اسپیرال

قیمت لوله اسپیرال

SPIRAL PIPES

روش جوش اسپیرال، یک نوع از روش های تولید لوله های درزدار است.دلیل نام گذاری آن ها به علت وجود شکل درز حلزونی(اسپیرال) بر روی لوله است. لوله های اسپیرال با توجه روش تولید آن با هزینه کمتری نسبت به لوله های درز مستقیم تولید می گردند اما مقاومت کمتری نسبت به آن ها دارند. لوله های اسپیرال در انتقال آب و گاز با استاندارد های مخصوص به همان سیال استفاده می شوند. شما میتوانید در لیست زیر قیمت لوله اسپیرال بررسی نمایید.

فارس استیل

کارشناس فروش
بخش لوله و شیرآلات

لوله اسپیرال

کدنامضخامت (میلی متر)سایز(اینچ)برندمحل بارگیریواحد فروشقیمت
لوله اسپیرال سایز "12 ضخامت 4 میلی متر4"12داخلیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله اسپیرال سایز "12 ضخامت 5 میلی متر5"12داخلیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله اسپیرال سایز "12 ضخامت 6 میلی متر6"12داخلیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله اسپیرال سایز "12 ضخامت 8 میلی متر8"12داخلیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله اسپیرال سایز "12 ضخامت 10 میلی متر10"12داخلیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله اسپیرال سایز "16-"16داخلیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله اسپیرال سایز "20-"20داخلیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله اسپیرال سایز "24-"24داخلیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله اسپیرال سایز "26-"26داخلیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله اسپیرال سایز "28-"28داخلیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله اسپیرال سایز "30-"30داخلیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله اسپیرال سایز "32-"32داخلیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله اسپیرال سایز "34-"34داخلیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله اسپیرال سایز "36-"36داخلیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله اسپیرال سایز "38-"38داخلیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله اسپیرال سایز "40-"40داخلیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله اسپیرال سایز "42-"42داخلیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله اسپیرال سایز "56-"56داخلیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله اسپیرال سایز "96-"96داخلیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید
لوله اسپیرال سایز "120-"120داخلیکارخانهکیلوگرمتماس بگیرید

لوله اسپیرال (Spiral Welded Pipe) چیست؟

روش تولید لوله ها با یکدیگر متفاوت است و یکی از روش های تولید لوله درزدار ، روش تولید لوله های اسپیرال است. لوله ی اسپیرال (Spiral Welded Pipe) از ورقه هایی با ضخامت مختلف و به شکل مارپیچی تولید می شوند. دلیل نام گذاری این لوله ها نیز وجود خط جوش فنری مانند یا حلزونی شکل آن (Spiral) بر روی لوله است. این روش تولید به این دلیل پرکاربرد است که می توان با آن لوله های با سایز بزرگ را تولید کرد. در این روش می توان لوله اسپیرال فولادی را از سایز 8 تا 120 اینچ تولید کرد. لازم به ذکر است که لوله های اسپیرال در شاخه های 6 الی 12 متری با بسته به ضخامت های ورقه های مورداستفاده، قابل تولید هستند.

تولید و کاربرد لوله اسپیرال (Spiral Welded Pipe)

پیشرفت تکنولوژی در زمینه های مختلف به خصوص در زمینه جوشکاری موجب شده تا فرآیندهای تولید، روش های توسعه و بهینه سازی صنعت لوله سازی، به نسبت قبل پیشرفت سریع تری داشته باشد. تأثیرگذارترین و مهم ترین بخش تولید لوله اسپیرال، بخش جوشکاری جداره لوله است. نوع جوش لوله نکته قابل توجه و تأملی در تولید لوله اسپیرال فولادی است زیرا نحوه جوش زدن درز لوله ها بر میزان استحکام لوله و میزان تحمل فشار وارد بر دیواره لوله می تواند بسیار تأثیر بگذارد.

در لوله اسپیرال از سیستم جوش اتوماتیک زیر پودری استفاده می شود. این روش در سال 1940 اختراع شد و توانست جایگزین روش جوشکاری دستی شود. برای تغذیه کردن مستمر احتراق بین سیم و قوس، به طور مداوم از سمت دستگاه و به وسیله سیم ها، جریان فرستاده می شود و باعث می شود تا سیم، بخش موردنظر از قطعه و پوشش زیر پودری ذوب و ماده پرکننده ایجاد شود. این ماده پرکننده موجب می شود تا دو قسمت به هم جوش خورده شوند. به همین دلایل به این روش، روش جوشکاری زیر پودری اتوماتیک گویند. مزیت این روش استفاده از سیم است زیرا سیم می تواند همواره به دستگاه داده شود اما در صورت استفاده از الکترود و سوزاندن آن نیاز است تا آن را دور اندازیم که تعویض این الکترود و شروع دوباره این عملیات در کار تولید وقفه ایجاد می کند.

روش جوشکاری زیر پودری اتوماتیک در مقایسه با دیگر روش های جوشکاری در تولید لوله های اسپیرال مزیت بزرگی محسوب می شود. از مزیت های این روش می توان به اتوماسیون کامل، تبادل بالای گرما، داشتن سطح حفاظتی و کیفیت بالای جوش آن اشاره کرد. همچنین روش جوش اتوماتیک زیر پودری باعث می شود تا قوس جوش زیر پوشش پنهان شود و راندمان جوشکاری با جریان بالا، افزایش یابد.

لوله های اسپیرال در صنایع مختلف کاربردهای فراوان دارند. مهم ترین کاربرد لوله اسپیرال در انتقال آب و گاز با استانداردهای مخصوص به همان سیال است. همچنین این لوله ها در صنعت نفت و گاز، انتقال آب و فاضلاب، صنعت برق به منظور لوله مولد فشار برق، انرژی حرارتی و گرمایش بخار، صنایع شیمیایی و دیگر لوله های انتقال دهنده استفاده می شود. از طرفی دیگر لوله های اسپیرال در پروژه های عمرانی مانند ستون بندی، لایه روبی، پل ها و سازه های فلزی کاربرد فراوان دارند.

تولید و کاربرد لوله اسپیرال
تولید و کاربرد لوله اسپیرال

روش های مختلف تولید لوله اسپیرال (Spiral Welded Pipe)

یکی از باکیفیت و استانداردترین روش های تولید لوله در سطح جهان، روش تولید لوله های اسپیرال است. در این روش ورقه ها ابتدا با گذشتن از چند غلتک به شکل لوله با درز حلزونی (Spiral) در می آیند و سپس با جوشکاری زیر پودری اتوماتیک از داخل و خارج به لوله تبدیل می شوند. یکی از بزرگ ترین مزیت این روش این است که با تغییر زاویه غلتک ها می توان قطر لوله های اسپیرال تولیدشده را تغییر داد و نیاز به تعویض کل خط لوله نیست؛ بنابراین تولید لوله های اسپیرال نسبت به سایر روش ها ارزان تر تمام می شود و باعث می شود تا این لوله ها قیمت پایین تری نسبت به سایر روش ها داشته باشند. البته لازم به ذکر است که این لوله ها به خاطر درز جوشی که دارند مقاومت کمتری نسبت به بقیه لوله ها دارند. برای تولید لوله های اسپیرال دو روش کلی یک مرحله ای و دو مرحله ای وجود دارد که در ادامه به معرفی هر دو روش خواهیم پرداخت.

در روش یک مرحله ای بعد از آماده سازی و شکل دهی ورقه ها، ابتدا درزهای داخلی و سپس درزهای خارجی جوش زیر پودری داده می شوند. بعد از اتمام جوش کاری و عملیات حرارتی، لوله ها برش داده می شوند و به بخش بعدی منتقل می شوند. نکته قابل توجه این است که در این روش سرعت تولید به دلیل پایین بودن سرعت جوشکاری زیر پودری کند است. سرعت جوش کاری در این روش حدود 1 تا 3 متر در دقیقه است.

روش های مختلف تولید لوله اسپیرال
روش های مختلف تولید لوله اسپیرال

تنها تفاوت روش دو مرحله ای با روش یک مرحله ای، وجود جوش GMAW بعد از شکل دهی ورق ها است. جدا بودن مراحل شکل دهی و جوشکاری باعث می شود تا سرعت تولید افزایش یابد. سرعت تولید لوله اسپیرال با این روش حدود 12 متر در یک دقیقه است. شما میتوانید برای مشاهده قیمت لوله مانیسمان ، قیمت لوله گالوانیزه و … را بررسی نمایید.

مراحل درخواست سفارش

 می توانید با توجه لیست خرید خود، با کارشناسان فروش فارس استیل تماس گرفته و مطابق آخرین قیمت بازار، قیمت تجهیزات مورد نیاز خود را بگیرید. سپس اقدام به ثبت سفارش خود کنید. دریافت فاکتور رسمی و بازرسی محصول جز خدمات اصلی شرکت فارس استیل محسوب می شود. در نهایت سفارش خود را در محل مورد نظر تحویل بگیرید.

برخی از مشتریان ما